De krokusvakantie is in aantocht, het traditionele hoogtepunt van het skiseizoen. Heb je ook plannen voor een skivakantie of skireis tijdens de krokusvakantie ? Dan kan je nu je slag slaan want de aanbieders van skireizen hebben nog heel wat last minute skivakanties die ze aan de man moeten brengen. Door de onzekerheid over de sneeuwval in de skigebieden hebben veel mensen immers lang gewacht om hun skireis te boeken. Gezien het grote aanbod liggen de prijzen nu heel laag. Goed voor jou natuurlijk want je skivakantie is nu heel wat goedkoper.

AANBOD SUNWEB SKIAANBOD SKIKOTAANBOD SNOWBLENDAANBOD CHALET.BEAANBOD SKICHALETS.BE

skivakanties

Hieronder vind je een kort overzicht van aanbieders van skireizen en we hebben links naar hun last minute skivakantie aanbod erbij gezet, zodat je snel de skireis van je dromen kan vinden

Sunweb Ski

Sunweb Ski heeft een ruim aanbod van betaalbare skivakanties in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan shortski reizen. De accommodaties gaan van basic maar comfortabele chalets en appartementen tot luxueuze all-in hotels. Alle accommodaties hebben een mooie ligging. Naast je verblijfplaats kan je bij Sunweb Ski ook je skipassen aankopen en ski- of snowboardmateriaal bijhuren. Heb je toch wat schrik dat er onvoldoende sneeuw zal liggen ? Daarvoor biedt Sunweb Ski een gratis sneeuwgarantie.

Naar de last minute aanbiedingen van Sunweb Ski

sunweb ski skireizen skivakanties

Skikot.be

Dé aanbieder van skivakanties voor jongeren ? Dat is Skikot.be. Als jaren zijn ze gespecialiseerd in sfeervolle, fantastische skireizen voor jongeren die skiën willen combineren met fun, uitgaan en plezier.

Ook voor het seizoen 2016/17 is er een mooi aanbod van chalets en appartementen geselecteerd in de beste skigebieden. Samen met de bekende sfeer en service van Skikot zorgt dit voor een onvergetelijke ervaring. Wat dacht je bv. van het Skibiza aanbod waarbij de sfeer en muziek van Ibiza naar de Alpen en Les Foux Folies wordt gebracht ? Een skivakantie vol activiteiten en animatie voor zowel skiërs als niet-skiërs.

Zoek je ideale skivakantie op Skikot.be

skikot skivakanties jongeren feesten

Snowblend.be

Snowblend is een aanbieder van wintersportvakanties die een aanbod heeft voor zowel jongeren, studenten, families en volwassenen. Maar de focus ligt toch zwaar op jongeren die skiën of snowboarden willen combineren met feesten. Er is een mooie mix van ski, snowboard en gratis fun voor iedereen. Denk maar aan events zoals Totally Snow, Casa Blanca on Snow, Studio Brussel Snowcase en Snowjam. De skivakanties zijn all in van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Naar het aanbod van Snowblend

Naar Casa Blanca

Naar Studio Brussel Snowcase

Naar Samsung SnowJam

snowblend skireizen voor jongeren

Chalet.be

Chalet.be is één van de grootste aanbieders van appartementen en chalets in de wintersportgebieden. Er zijn accommodaties van 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Je kan ook aanvullende je skipassen en/of skilessen bijbestellen en het verhuur van materiaal regelen.

Naar het aanbod appartementen en chalets van Chalet.be

skivakantie chalets en appartementen

Skichalets.be

Skichalets.be is een wintersportorganisatie die sinds 1993 actief is in het organiseren van Catered Chalet vakanties, waarbij gasten individueel per kamer in een chalet kunnen boeken, maar ook als groep een chalets in z'n geheel kunnen afhuren.

Een Nederlandstalige chaletstaf zal de gasten in het chalet ontvangen en de gehele week verzorgen met ontbijt, een afternoon tea en een heerlijk en kwalitatief uitstekend drie gangen diner. Alle huishoudelijke taken worden uit handen genomen. Een formule die vrij uniek is in België.

Naar het aanbod van catered skichalets

 catered skichalets skivakantie

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertentie
Snowboards, Bindingen, Boots en Complete Sets

Onze TOP 20

Welke zijn naar ons mening de 20 beste skigebieden in Europa ? Klik op de knop en ontdek het ...

Naar de TOP 20
Advertentie
Snowboards, Bindingen, Boots en Complete Sets

Onze TOP 20

Welke zijn naar ons mening de 20 beste skigebieden in Europa ? Klik op de knop en ontdek het ...

Naar de TOP 20