skivakantie de jong intra wintersport

 

De Jong Intra Vakanties biedt niet alleen de klassieke skivakanties naar de top skibestemmingen in Europa, maar heeft ook een mooi aanbod aan 'andere' wintersport reizen incl. bv een sneeuwscootersafari of huskysafari in Ijsland of Finland. Ook Canada, Noorwegen, Zweden en Tsjechië zitten in het aanbod.

Wat leuk is : De Jong Intra biedt sneeuwgarantie met kosteloos omboeken naar een andere bestemming als de sneeuw op je originele bestemming onvoldoende is. Skilessen, materiaal en skipassen zijn eenvoudig bij te boeken.

Uiteraard vind je in het aanbod de klassieke grote skigebieden in de populaireste Europese wintersportlanden. Er is echter ook aandacht voor kleinere (en dus rustige, goedkopere …) skigebieden die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen of voor beginnende wintersporters.

Frankrijk

Oostenrijk

Zwitserland

Italië

Duitsland

Tsjechië

Waar de meeste wintersportaanbieders zich beperken tot de bovenstaande skilanden, heeft De Jong Intra ook een leuk aanbod in Noord-Europese wintersportbestemmingen in Scandinavië en Ijsland. Niet alleen skivakanties maar ook prachtige winterse rondreizen insclusief bv. Gletjser wandelingen, husky-tochten of zoektochten naar het Noorderlicht.

Finland

Noorwegen

Zweden

Ijsland

Wil je eens iets anders ? Probeer dan eens een wintersportvakantie naar Canada. Dit is werkelijk de hemel voor skiërs en snowboarders. Gemiddeld valt er jaarlijks een 12-tal meter fantastische poedersneeuw. Voeg daarbij een grote diversiteit aan pistes, supersnelle liftinstallaties en een prachtig uitzicht. De Jong Intra heeft accommodaties in Whistler, Banff / Lake Louise en Jasper.

Canada

Advertentie
Snowboards, Bindingen, Boots en Complete Sets

Onze TOP 20

Welke zijn naar ons mening de 20 beste skigebieden in Europa ? Klik op de knop en ontdek het ...

Naar de TOP 20
Advertentie
Snowboards, Bindingen, Boots en Complete Sets

Onze TOP 20

Welke zijn naar ons mening de 20 beste skigebieden in Europa ? Klik op de knop en ontdek het ...

Naar de TOP 20